Kako uporabljati Befungin iz Sibirske čage?

Ste že slišali za prehranski dodatek Befungin Sibirska čaga?  Ste že slišali za njene učinkovine? To zdravilno gobo so pred našim štetjem začeli uporabljati Kitajci, kasneje Japonci in nazadnje so jo prevzeli še Rusi. V tem članku vam bomo podrobneje opisali kako pravilno uživamo Befungin. Na komercialnem trgu jo lahko kupimo v tekoči ali trdi obliki.

Struktura in sestava Befungina iz Sibirske čage:

Tekočina je pridobljena na različne načine iz glive Čage. 100 g tekočine vsebuje tudi kobaltov klorid in 0,175 g kobaltovega sulfata, 0,2 g; v steklenicah po 100 ml. Učinek je odvisen od količine vključenih biološko aktivnih snovi, ki sodelujejo pri uravnavanju presnove v tkivih.

Blagodejno vpliva na:

  • razjede želodca in dvanajstnika
  • kronični gastritis
  • vsa vnetja prebavnega sistema
  • polipus želodca in črevesja
  • luskavica, ekcem in druge kožne težave
  • nespečnost, bolezni jeter in vranice
  • poveča odpornost organizma proti nalezljivim boleznim
  • med vnetnimi procesi in karcinomom grla v obliki inhalacij
  • onkologija (za izboljšanje splošnega stanja bolnikov).

Tekom let in skozi različne raziskave ni bilo nobenih negativnih stranskih učinkov. Odkrili so samo razvoj določenih alergij ali preobčutljivost na zdravilo v manj kot 1% ljudi.

Uporaba Befungina in doziranje:

Pripravite oprano, čisto posodo za 200 ml, ki jo lahko zaprete in vzamete s seboj v službo ali kamor koli (lahko gre za majhno posodo ali bučko, ki je bila prej uporabljena za sadje, marmelado, omako ali katero koli drugo primerno)

Pripravite 150 ml vrele vode, jo nalijte v posodo in počakajte, da je voda topla (ne vrela in ne hladna)

Odprite Befungin, ga dobro pretresite, odprite posodico in v pripravljeno vodo vlijte 3 čajne žličke befungina. Dobro premešajte. Isto storite vsak dan 2-3 krat 20 minut pred obrokom, eno veliko žličko pripravljene raztopine. Kadar je zmes že porabljena, očistite stekleno posodo, jo sperite in ponovno pripravite novo raztopino za uporabo. Nadaljujte, dokler ne porabite celotne steklenice Befungina. Uporabljajte 3 do 5 mesecev. Če boste po kuri želeli ponoviti zdravljenje potem imejte 7–10 dni premora. Vzemite ga vsaj 30 minut pred jedjo. Kopičenje usedline je sprejemljivo, zato jo pred uporabo pretresite. Med manjšimi vnetnimi boleznimi se Befungin jemlje običajno le nekaj dni. Med podpornim zdravljenjem vnetnih bolezni, stanj imunske pomanjkljivosti in novotvorb v tkivih (“rak”) ter hemoblastoze (“rak krvi”) je potrebna dolgotrajna uporaba, v nekaterih primerih 3 – 6 mesecev ali celo dlje. Po 3-mesečni uporabi zdravila Befungin je priporočljiv 7-14-dnevni premor. Želimo tudi poudariti, da je zdravilo proizvedeno po navadi v Rusiji in zato poseduje ruska navodila. Če je mogoče zaprosite za angleški prevod ali uporabite aplikacijo google prevajalnik.

Prav tako bodite previdni, da boste kupili resnično kvaliteten izdelek, ki prihaja iz sibirskega gozda in je staran vsaj nekaj let. Instantna in komercialna proizvodnja gobe Čage ne deluje tako kot bi morala, zato raje plačajte več kot pa da z izdelkom ne boste zadovoljni.