Je bila tudi vaša poroka odpovedana v času Korona virusa?

Veliko je potrebno razmisliti in načrtovati pred svojim velikim dnevom, ne glede na to kateri letni čas se boste poročili. Če pa ste se znašli sredi korona-virusne krize, se morda sprašujete, kako naprej? Kaj lahko storite, če sploh kaj? Naslednji članek je za vse tiste, ki navkljub svetovne pandemije želite pripraviti in načrtovati ves potencial, ki si ga prizadeva vaša misel o popolni poroki.

Trenutno, ne glede na to, ali načrtujete poroko doma ali v tujini, morate redno spremljati tekoče stanje tiste geografske lokacije. Kaj to pomeni za vašo poroko je v resnici odvisno od datuma vaše poroke. Strokovnjaki priporočajo odpoved porok vsaj do konec maja. Medtem ko ta novica žal pomeni spremembo planov za vašo poroko, vas želimo spomniti, da bo slej ko prej prišel na vrsto vaš poročni dan in ko bo vse za nami se verjetno ne boste niti spomnili vseh nevšečnosti, ki jih občutite sedaj.

Veliko stvari je še v zraku, še posebej za tiste mladoporočence, ki se želijo poročiti poleti. Da bi vam pomagali, da se pripravite na to kaj boste morali storiti, samo za vas pripravili nekaj koristnih nasvetov.

  1. Bodite pripravljeni.

Pozorno spremljajte novice in vzdržujte odprt pogovor s prodajalci, gostinci, gosti. Če imate možnost, da lahko rezervirate načrtovalca porok, vam to predlagamo. Prav tako vam predlagamo nakup poročnih prstanov preko spleta ali obisk zlatarn po predpisanih pravilih. Za več informacij nam pišite.

  1. Končni cilj.

Če si želite velike poletne poroke ne bo nič narobe, če boste poroko morali predstavili na naslednje leto, saj boste s tem ohranili vaše iskrene želje. Če pa vam letni čas in število povabljenih ne igra velike vloge, bo zelo kmalu mogoče urediti tudi majhne poroke.

  1. Posvetujete se s svojo ekipo

Svetujemo vam, da imate poleg odprtega pogovora, tudi možnost sodelovanja s celotno ekipo. Od gostincev, glasbenikov, fotografov, frizerjev, itd. Poiščite rezervni utrip na vašem potencialnem načrtu in čimprej uredite nadomestne datume.

  1. Varnost!

Cilje je, da se ne glede na vse, vaši najbližji varno udeležijo vašega velikega dne, da boste lahko brez skrbi in neudobja slavili tudi vi.

  1. Poznajte svoje prioritete!

Zavedati se morate, da so pravila v času svetovne pandemije povsem drugačna. Zaradi spremembe datuma boste morali upoštevati morebitne pristojbine, ki bodo povezane z odločitvijo preložitve za nekaj mescev ali morda za leto dni. Potrudite se dogovoriti z vsemi sodelujočimi in si prizadevajte za čim manj sprememb na področju finančne izgube.

  1. Pomislite na vaše goste.

Vaši gostje so vsekakor velik dejavnik vaše poroke. Dajte v obzir tudi dejstvo, da različni ljudje potrebujejo različne časovne prilagoditve. Ne pozabite tudi na vabila, le ta je potrebno poslati vsaj 3 mesce pred poroko.

Cilj vsake poroke je proslaviti ljubezensko zgodbo s svojimi najdražjimi. Pare spodbujamo, da kljub pandemiji načrtujete svoje sanje s polno paro, tako da še naprej ostanete navdihnjeni.

Več info na Poročna agencija GOGA