Čistilni servis BOA Maribor – Vrhunska čistoča

Čistilni servis BOA Maribor

Ali ste vedeli, da nečistoča in umazanija na delovnem mestu zmanjšujeta produktivnost zaposlenih za kar 5-10%? To pomeni, da lahko že majhne moteče elemente, kot so umazane površine, prašni delci in neurejeni prostori, povzročijo veliko izgubo učinkovitosti in s tem tudi dobrobiti podjetja.

Zavedanje o pomembnosti čistoče delovnega okolja je ključno za poslovni uspeh. Zato je izjemno pomembno, da se zaupate čistilnim strokovnjakom, ki vam bodo zagotovili najvišjo kakovost čistilnih storitev. In prav to vam lahko ponudi Čistilni servis BOA Maribor.

 

Pomembni ugotovitve:

 • Čisto delovno okolje je ključno za visoko produktivnost zaposlenih.
 • Umazanija na delovnem mestu lahko zmanjša produktivnost za 5-10%.
 • Čistilni servis BOA Maribor zagotavlja najvišjo kakovost čistilnih storitev.
 • Ponujajo širok spekter storitev, vključno s rednimi čiščenji, čiščenjem skladišč, generalnim čiščenjem in čiščenjem poslovnih prostorov.
 • Uporabljajo le ekološka čistila in moderne tehnike čiščenja za trajnostno čiščenje.

Izkušnje in zavezanost od leta 1998

Čistilni servis BOA Maribor je vodilno čistilno podjetje v Mariboru, ki se že od leta 1998 uspešno ukvarja s zagotavljanjem vrhunskih čistilnih storitev. Naša dolgoletna prisotnost na področju čiščenja je rezultat naše strastvene zavezanosti k odličnosti in popolnemu zadovoljstvu naših strank.

Z vso ponosnostjo lahko rečemo, da smo pridobili dragocene izkušnje v svoji panogi in si ustvarili ugled za zanesljivost, visoke standarde in strokovnost. Številne stranke so se zanesle na nas in nam zaupale svoje zahteve glede čistoče, saj vedo, da smo specialisti na tem področju.

Naša ekipa izkušenih in usposobljenih strokovnjakov redno nadgrajuje svoje znanje, sledi najnovejšim trendom in uporablja najboljše prakse pri izvajanju čistilnih storitev. Skozi vsa leta smo se prilagajali različnim potrebam in zahtevam naših strank ter našo ponudbo prilagajali glede na njihove individualne situacije.

“Naše dolgoletne izkušnje nam omogočajo učinkovite rešitve za širok spekter čiščenja, ne glede na velikost, vrsto ali zahtevnost objekta.” “BORUT LETONJA”

Ko se odločite za sodelovanje s Čistilnim servisom BOA Maribor, lahko pričakujete, da boste deležni najboljše kakovosti storitev. Naše bogate izkušnje in strokovnost nam omogočajo, da se hitro prilagodimo vašim potrebam, izpolnjujemo va pričakovanja ter zagotavljamo vrhunsko čiščenje na vsakem koraku.

Naša predanost in zavezanost našim strankam nas ločujejo od drugih čistilnih podjetij v Mariboru. Prepričani smo, da boste ob sodelovanju z nami deležni vrhunskih storitev in izjemne pozornosti do detajlov, ki vam bodo omogočile maksimalno zadovoljstvo in udobje v vašem delovnem ali bivalnem prostoru.

Redna čiščenja – Ohranite čistočo vsak dan

Redna čiščenja so ključna za ohranjanje čistoče in urejenosti delovnega okolja. Čistilni servis BOA Maribor vam nudi vrhunske storitve rednega čiščenja, ki vam omogočajo, da vsak dan delujete v zdravem in produktivnem delovnem prostoru.

Z rednimi čiščenji se zagotavlja odstranjevanje prahu, umazanije in ostankov, ki se naberejo vsakodnevno. To pripomore k boljšemu zraku v prostoru, zmanjšuje možnost širjenja alergenov in povzročiteljev bolezni ter krepi splošno počutje zaposlenih.

Čistilni servis BOA Maribor se prilagodi vašim potrebam, tako da lahko izberete pogostost rednih čiščenj, ki najbolje ustreza vašemu delovnemu okolju. Ne glede na to, ali potrebujete dnevno čiščenje, tedensko čiščenje ali mesečno čiščenje, boste vedno lahko računali na profesionalno opravljeno storitev.

Redna čiščenja prinašajo številne prednosti. Omogočajo ohranjanje čistoče in higiene, kar je ključno za zdravje zaposlenih in kakovost dela. Poleg tega redna skrb za čistočo ohranja dolgotrajen sijaj in izboljšuje estetski videz prostorov. Zato se odločite za čistilni servis BOA Maribor in si zagotovite čisto delovno okolje vsak dan.

– Petra Novak, direktorica podjetja XYZ

Prednosti rednih čiščenj s čistilnim servisom BOA Maribor
Prednosti Opis
Večja produktivnost Čisto in urejeno delovno okolje omogoča večjo koncentracijo in učinkovitost pri delu.
Zdravje zaposlenih Redno čiščenje zmanjšuje možnost alergijskih reakcij in preprečuje širjenje bolezni.
Estetski videz Redna skrb za čistočo ohranja lep in urejen izgled delovnega prostora, kar pusti dober vtis na stranke in obiskovalce.
Dolgotrajen sijaj Redna čiščenja ohranjajo pohištvo, preproge in površine v odličnem stanju, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Čiščenje skladišč in poslovnih prostorov

Čiščenje poslovnih prostorov

Čistilni servis BOA Maribor ponuja vrhunske čistilne storitve tudi za skladišča in poslovne prostore. Strokovno čiščenje je ključno za zagotavljanje urejenosti, varnosti in dobrega vtisa na stranke.

Z našimi specializiranimi ekipami čistilcev in uporabo najnovejše opreme zagotavljamo temeljito čiščenje skladišč in poslovnih prostorov. Naš cilj je ustvariti čisto, higienično in privlačno delovno okolje, ki bo spodbujalo produktivnost in dobro počutje zaposlenih.

Storitve čiščenja skladišč

Naše storitve čiščenja skladišč vključujejo:

 • Odstranjevanje prahu, madežev in ostankov
 • Vzdrževanje talnih površin in odpravljanje razlitij
 • Čiščenje regalov, polic in površin za shranjevanje
 • Čiščenje vhodov, izstopnih poti in izhodov
 • Čiščenje oken, steklenih površin in osvetljave

Storitve čiščenja industrije

Za čiščenje industrije ponujamo naslednje storitve:

 • Splošno čiščenje pisarniških površin
 • Čiščenje sanitarij in kuhinj
 • Čiščenje tal, preprog in oblazinjenega pohištva
 • Čiščenje steklenih površin in odpravljanje prstnih odtisov

Z našimi visokokakovostnimi čistilnimi storitvami za skladišča in poslovne prostore lahko stranke zaupajo, da bodo njihovi prostori vedno čisti, urejeni in prijetni. Oglejte si našo ponudbo in izberite ustrezno rešitev za vaše potrebe.

Generalno čiščenje – Osvežitev in obnova prostorov

Generalno čiščenje

Generalno čiščenje je ključen korak pri obnavljanju in osvežitvi prostorov. Čistilni servis BOA Maribor vam ponuja vrhunsko generalno čiščenje, ki bo vaše prostore povsem prenovilo in jim povrnilo dolgotrajen sijaj. Naša ekipa izkušenih čistilcev se osredotoča na vsak detajl in uporablja najboljše postopke ter čistila, da doseže popolno čistočo.

Začnemo s temeljitim in sistematičnim čiščenjem prostora, pri čemer odstranjujemo prah, umazanijo in madeže z vseh površin. Uporabljamo posebne čistilne izdelke in opremo, ki zagotavljajo učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev in umazanije. Naša ekipa natančno prečisti tudi težje dostopna mesta, kot so vogali, stropovi in notranji deli omar.

Naša storitev generalnega čiščenja vključuje tudi globinsko čiščenje tal, preprog in oblazinjenega pohištva. S posebnimi čistilnimi stroji in metodami odstranjujemo trdovratno umazanijo ter obnavljamo prvotni videz vaših tal in tekstilnih površin.

Po generalnem čiščenju bodo vaši prostori sveži, brez vonja po kemikalijah in vidno obnovljeni. Naša ekipa se potrudi, da doseže vrhunske rezultate, saj nam je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Generalno čiščenje prostorov s strani Čistilnega servisa BOA Maribor je bilo eno najboljših odločitev, ki smo jih sprejeli za našo pisarno. Prostori so se povsem preobrazili in zasijali v novi luči. Absolutno priporočam njihove storitve!” – BORUT LETONJA, direktor podjetja Čistilni servis BOA

Prednosti generalnega čiščenja s Čistilnim servisom BOA Maribor:

 • Zagotovljena popolna čistoča prostorov
 • Odstranjevanje trdovratnih madežev in umazanije
 • Obnova tal, preprog in oblazinjenega pohištva
 • Vonj po svežini in brez kemikalij
 • Zanesljiva ekipa čistilcev
Tabela 1 Primerjava generalnega čiščenja Čistilni servis BOA Maribor Ostali čistilni servisi
1 Ponudba storitev Popolno generalno čiščenje Omejene čistilne storitve
2 Kakovost storitev Profesionalna ekipa, ki dosega vrhunske rezultate Različna kakovost storitev
3 Poudarek na detajlih Temeljito čiščenje vseh površin in težko dostopnih mest Omejen poudarek na detajlih

Če želite, da vaši prostori zasijejo v novi luči in imajo dolgotrajen sijaj, izberite Čistilni servis BOA Maribor za generalno čiščenje. Naša zavezanost k odličnosti in visokim standardom bo zagotovila vrhunsko čiščenje vaših prostorov.

Ekološka čistila in moderne tehnike čiščenja

čiščenje industrije

Pri Čistilnem servisu BOA Maribor smo zavezani uporabi ekoloških čistil in sodobnih tehnik čiščenja. Verjamemo, da je trajnostna praksa ključna za ohranjanje čistega in zdravega delovnega okolja ter zaščito našega planeta. S tem namenom skrbno izbiramo ekološka čistila, ki so učinkovita pri odstranjevanju umazanije in hkrati varna za uporabo.

Uporaba ekoloških čistil prinaša številne prednosti. Ne samo, da čistijo in negujejo površine, ampak tudi zmanjšujejo vpliv na okolje. Ekološka čistila so narejena iz naravnih sestavin, ki so biorazgradljive in ne vsebujejo škodljivih kemikalij. S tem zagotavljamo zdravo delovno okolje za zaposlene in obiskovalce ter prispevamo k ohranjanju čistoče našega planeta.

Poleg uporabe ekoloških čistil uporabljamo tudi moderne tehnike čiščenja, ki nam omogočajo učinkovito in temeljito odstranjevanje umazanije. Sodobne čistilne metode, kot so mikrovlakeni, parne čistilke in visokotlačni čistilci, nam omogočajo, da dosežemo vrhunsko čistočo na različnih industrijskih površinah. Te tehnike nam omogočajo enostavno odstranjevanje trdovratne umazanije in zagotavljajo dolgoročno vzdrževanje čistoče.

Naša ekipa strokovno usposobljenih čistilcev je seznanjena z najnovejšimi tehnikami in se redno usposablja, da lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitev. Pri svojem delu smo natančni in zanesljivi, saj se zavedamo, da čistoča vašega delovnega okolja pomembno vpliva na produktivnost in dobro počutje zaposlenih.

Za več informacij o naših storitvah čiščenja industrije se obrnite na nas. Veselimo se sodelovanja z vami in vam zagotavljamo vrhunsko kakovost ter trajnostno čiščenje vaših industrijskih površin.

Ekološka čistila in sodobne tehnike čiščenja Prednosti
Uporaba ekoloških čistil – Varujejo okolje
– Zdravo delovno okolje
– Učinkovito odstranjevanje umazanije
Sodobne tehnike čiščenja – Mikrovlakna
– Parne čistilke
– Visokotlačni čistilci
– Učinkovito odstranjevanje trdovratne umazanije

Izberite zanesljivega partnerja za čiščenje

Čistilne storitve Maribor

Čistilni servis BOA Maribor je vodilno čistilno podjetje v Mariboru, specializirano za zagotavljanje vrhunskih čistilnih storitev. Sodelovanje z nami vam prinaša številne prednosti in vam omogoča, da se osredotočite na svoje glavne poslovne dejavnosti, medtem ko mi poskrbimo za čistočo vašega delovnega okolja.

Naše čistilne storitve izstopajo zaradi naše zavezanosti k visokim standardom, prilagodljivosti in strokovnosti. Imamo bogate izkušnje na področju čiščenja različnih poslovnih prostorov, od pisarn do trgovin in hotelskih sob. Ne glede na vrsto prostora, ki ga želite očistiti, vam zagotavljamo izjemno natančnost, zanesljivost in kakovost storitev.

Ko se odločite za sodelovanje s Čistilnim servisom BOA Maribor, se odločate za zanesljivega partnerja, ki bo poskrbel za vašo čistočo in vam pomagal ustvariti prijetno delovno okolje. Naša ekipa strokovnjakov se bo prilagodila vašim potrebam in urniku ter vam zagotovila vrhunske rezultate.

Dodana vrednost naših čistilnih storitev:

 • Temeljita in učinkovita čiščenja brez vsakršnih kompromisov
 • Uporaba najnaprednejših čistilnih sredstev in opreme
 • Prilagodljivost glede terminov čiščenja
 • Zagotovljena zasebnost in varnost vašega prostora
 • Prijazno osebje, ki se prilagodi vašim potrebam

Zaupa nam že številna podjetja in organizacije po vsej Mariboru, ki so zadovoljna s kakovostjo naših čistilnih storitev. Ne glede na velikost vašega podjetja ali vrsto prostora, ki ga želite očistiti, se lahko zanesete na našo strokovnost in zavezanost k odličnosti.

Za več informacij o naših čistilnih storitvah v Mariboru nas kontaktirajte danes. Veselimo se sodelovanja z vami in zagotavljanja vrhunske čistoče vašega delovnega okolja.

Storitve Področja čiščenja
Redna čiščenja Poslovni prostori, pisarne, trgovine
Čiščenje skladišč Skladišča, logistični centri
Generalno čiščenje Hoteli, restavracije, prostori za prireditve

 

Kakovost storitev in zadovoljne stranke

Pri Čistilnem servisu BOA Maribor si prizadevamo za zagotavljanje vrhunske kakovosti storitev in maksimalno zadovoljstvo naših strank. Naše dolgoletne izkušnje in strokovnost nam omogočajo, da se učinkovito lotimo čiščenja različnih prostorov in površin, vključno s skladišči.

Zagotavljamo natančnost in zanesljivost pri izvajanju čistilnih storitev. Naša ekipa izkušenih čistilcev se posveti vsakemu detajlu in se trudi doseči najvišje standarde čistoče. Pri tem uporabljamo sodobne tehnike in ekološka čistila, ki so učinkovita ter obenem neškodljiva za okolje in zdravje ljudi.

“Čistilni servis BOA Maribor je zanesljiv partner pri čiščenju skladišč. Njihovo strokovno znanje in predanost delu sta osnovna razloga, zakaj smo z njihovo storitvijo zelo zadovoljni.” – Janez Novak, direktor podjetja XYZ

Nenehno si prizadevamo izpolnjevati pričakovanja in potrebe naših strank. Redno komuniciramo z naročniki, da preverimo njihovo zadovoljstvo in prilagajamo naše storitve glede na njihove posebne zahteve. Naš cilj je zagotoviti brezhibno čiščenje skladišč, ki bo ustrezalo najvišjim standardom.

Zadovoljstvo strank s čiščenjem skladišč

Za naše stranke je čisto skladišče ključnega pomena za nemoteno poslovanje. Sodelovanje s Čistilnim servisom BOA Maribor jim omogoča, da se osredotočijo na svoje jedro posla, medtem ko se mi učinkovito lotimo čiščenja skladišč in ohranjamo čistočo ter urejenost prostora.

Naše stranke so zelo zadovoljne s kakovostjo naših storitev. Naša natančnost in zanesljivost pri izvajanju čiščenja skladišč sta ključna faktorja za njihovo zaupanje. Z veseljem sodelujemo s strankami različnih panog in velikosti ter ustvarjamo čisto, varno in prijetno delovno okolje.

Sodelovanje s Čistilnim servisom BOA Maribor omogoča urejeno in čisto delovno okolje.

Naša predanost kakovosti storitev in zadovoljstvo naših strank sta ključnega pomena. Veselimo se novih izzivov in priložnosti za sodelovanje pri čiščenju skladišč ter zagotavljanju vrhunske čistoče prostorov.

Zaključek

Pomembnost čistoče delovnega okolja je ključna za dobrobit zaposlenih in poslovni uspeh. Kvalitetno čiščenje prispeva k ohranjanju zdravega in produktivnega delovnega prostora, saj odstrani škodljive snovi, bakterije in alergene ter preprečuje njihovo širjenje. Sodelovanje s Čistilnim servisom BOA Maribor pa vam omogoča, da se lahko popolnoma osredotočite na svoje delo in poslovanje, saj za čistočo prostorov in površin poskrbijo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami.

Čistilni servis BOA Maribor se zavezuje k najvišji kakovosti čistilnih storitev, ki obsegajo redna čiščenja, čiščenje poslovnih prostorov, generalno čiščenje ter uporabo ekoloških čistil in modernih tehnik čiščenja. Zanesljiv partner za čiščenje vam bo pomagal ohranjati poslovno okolje urejeno, varno in prijetno, kar pušča dober vtis na stranke in sodelavce.

Ne pozabite, čisto in urejeno delovno okolje je pomemben dejavnik za dobro počutje zaposlenih, kar se odraža v njihovem zadovoljstvu in učinkovitosti. S sodelovanjem s Čistilnim servisom BOA Maribor boste zagotovili kakovostno čiščenje, ki bo prispevalo k dobrobiti vaših zaposlenih ter poslovnemu uspehu. Obrnite se na nas že danes in uživajte v čisti in prijetni delovni okolici!

POGOSTA VPRAŠANJA

Kdo je Čistilni servis BOA Maribor?

Čistilni servis BOA Maribor je podjetje, specializirano za vrhunske čistilne storitve. Zavezanost kakovosti in zadovoljstvu strank je njihova glavna prioriteta.

Kakšne izkušnje ima Čistilni servis BOA Maribor?

Čistilni servis BOA Maribor je že od leta 1998 prisoten na področju zagotavljanja čistilnih storitev. Z bogatimi izkušnjami se lahko zanesete na njihovo strokovnost in zavezanost k odličnosti.

Kaj so prednosti rednih čiščenj?

Redna čiščenja pomagajo ohranjati čistočo vašega delovnega okolja vsak dan. S tem prispevajo k zdravju in produktivnosti zaposlenih ter ustvarjajo prijetno delovno vzdušje.

Katere storitve čiščenja ponuja Čistilni servis BOA Maribor?

Čistilni servis BOA Maribor ponuja kakovostne storitve čiščenja za skladišča in poslovne prostore. Njihovo strokovno čiščenje prispeva k urejenosti, varnosti in dobremu vtisu na stranke.

Kaj je generalno čiščenje in zakaj je pomembno?

Generalno čiščenje je postopek osvežitve in obnove prostorov. Izvaja ga Čistilni servis BOA Maribor, ki poskrbi za dolgotrajen sijaj in prijetno okolje.

Katera čistila uporablja Čistilni servis BOA Maribor?

Čistilni servis BOA Maribor se zaveda pomena okoljske odgovornosti, zato uporablja ekološka čistila. Poleg tega uporabljajo tudi moderne tehnike čiščenja, ki omogočajo učinkovito in trajnostno čiščenje industrijskih površin.

Kako lahko zaupam Čistilnemu servisu BOA Maribor?

Čistilni servis BOA Maribor je zanesljiv partner za čiščenje. S svojo zavezanostjo k visokim standardom, prilagodljivostjo in strokovnostjo si pridobivajo zaupanje strank.

Kakšne so reference strank Čistilnega servisa BOA Maribor?

Stranke so zadovoljne s kakovostjo storitev Čistilnega servisa BOA Maribor. Njihova natančnost, zanesljivost in strokovnost so ključni dejavniki, ki jih stranke poudarjajo pri čiščenju skladišč.

Zakaj je pomembna čistoča delovnega okolja?

Čisto delovno okolje je ključno za dobro počutje zaposlenih in poslovni uspeh. S sodelovanjem s Čistilnim servisom BOA Maribor poskrbite za zagotavljanje najvišje kakovosti čistilnih storitev in ohranitev čistoče.